Vidarebefordran av post och paket ifrån UK

Vidarebefordra din post, dukument eller paket till en valfri adress var som...

Perfekt för folk och företag i farten

Spara pengar

Vår tjänst för vidarebefordran av post är perfekt för företag i farten. Oavsett om du arbetar utomlands, är ofta på resande fot eller har ett team som arbetar på olika platser. Traditionella postspeditionstjänster kan vara restriktiva och kostsamma.

Vidarebefordran av paket

För återförsäljare baserade utomlands som säljer produkter som ska skickas i Storbritannien, kan vi hantera dina ordrar för din räkning. Du förser oss helt enkelt med varorna och/eller meddelar oss om en beställning och vi i vår tur skickar detta vidare till önskad adress. Paket skickas i allmänhet inom 24 timmar, undantag är helger och veckoslut

Ditt servicekonto

Med ditt servicekonto bestämmer du själv vad du vill göra med repektive korrespondens. Vi ger dig en sinnesfrid så att känsliga handlingar hanteras med största omsorg.
Vår säkerhetsavdelning garanterar att det finns ingen möjlighet till att dina dokument hamnar i orätta händer. Du kan välja arkivering av brev eller en fragmentering dvs. att vi kort och gott strimlar dina brev, tillintegör och kastar resterna av breven.

Vidarebefordran till annan adress

    Tre enkla steg för brev:
  • Välj den post som du vill vidarebefordra genom att använda ditt online-konto
  • Konfirmera postadressen
  • Välj vilken posttjänst du vill använda

Svar på ofta förekommande frågor

Vidarebefordran av post är en tjänst där dina brev ”vidarebefordras”, till en valfri adress eller adresser om du är på resande fot. Du kan också läsa dina brev direkt online.
Vidarebefordran av virtuell post är en tjänst där dina brev omdirigeras till dig. Vi skannar och laddar upp dessa till din egna säkerställda plattform. Du loggar in och avgör hur breven ska hanteras.

Snabbt och enkelt, du laddar upp efterfrågade dokument. Vi skapar kontot inom 24 arbetstimmar. Sedan kan du ta emot brev på din nya gatuadress eller boxadress.

Kostnader för vidarebefordran av post varierar beroende på var posten ska skickas. Ett kostnadseffektivt sätt är att skicka post med vidarebefordran till en av våra gratis postlådeadresser och ett alternativ är att välja pay-as-you-go. Se prislista för mer information.

Varje konto har en särskild Courier Point-adress, ditt paketen skickas till. Vi kan vidarebefordra paket eller gruppera flera leveranser för frakt eller lagra paketen tills du bestämt vad som ska göras. För mer information, se Vidarebefordra Paket.

Vår vidarebefordran av post och paket är mycket flexibel. Du hantera dina brev och paket precis efter dina egna önskemål. Du ställer enkelt in detta på din plattform. Vi kan vidarebefordra dina brev till olika adresser. Du väljer om dina brev ska sparas, laddas ner, strimlas osv. Vi har dessutom en utmärkt support.

Man använder tjänsten av olika skäl, man kanske inte är på sin vanliga adress under en tid. Man vistas i ett annat land. Flera kan komma åt posten (om du delger dem dina inloggningsuppgifter). Men franför allt, du kan läsa din post var du än befinner dig i världen…