08-559 213 23 | Skype: BolagsRegistrering [email protected]
London adress

Företagsadress i UK

Gäller även som Trading Address
Beställ en valfri adress i UK, postbox ingår!

Trading Address för registrering av VAT

När du ansöker om VAT för LTD bolag så krävs det en “trading address” en affärsadress.
Med vår tjänst, företagsadress i UK, så är problemet löst med affärsadress.
Ingår även tre (3) person adresser allt för endast £150
beroende på vilken stad och gatuadress du vill ha.
Kontakta oss om du är i behov av hjälp med trading address.

Företagsadress i UK med ett företagskonto

Ett företagskonto med en företagsadress i UK ger företagare och anställda en större flexibilitet med postgången. En delning av dokument och brev på exakt samma sätt som via ett e-post konto. Endast de som har inloggingsuppgifter kan ta del av posten. Oavsett om du reser ofta, har anställda som arbetar på distans eller hemifrån så kan alla med inloggingsuppgifter ta del av dokumenten. Du kan läsa och skicka brev eller dokument via mobilen, plattan eller datorn. Du har dessutom en företagsadress som du kan skriva på dina visitkort, brevpapper, hemsidan osv.

Välj en företagsadress i UK

Ditt företagskonto ger dig en egen dedikerad postadress, du kan välja mellan olika städer i Storbritannien.
Oavsett om du vill en gratis postboxadress eller en prestigefylld London gatuadress, så erbjuder vi enkla och kostnadseffektiva lösningar för virtuella adresser.
Vi håller ordning på dina brev och dokument, det ingår i vår service!

Registrering online

Du registrerar din Trading Address snabbt och enkelt direkt online!

Företagskonto inklusive en postbox adress

Gratis postbox adress!
Våra kunder får en gratis och unik postbox adress där brev skickade via Royal Mail kan vidarebefordras till. Detta gynnas också av mindre oönskad post så som bl a reklam eftersom postbox adresser inte finns i deras databaser. Mer info om postadress i UK!

Vidarebefordra brev eller paket

Vidarebefordran av brev, försändelser eller paket
Vår tjänst för vidarebeordran till valfri adress är perfekt för företag i farten. Oavsett om du arbetar utomlands eller har ett fältbaserat team som arbetar på olika platser, arbetar hemifrån eller reser.

Traditionella postspeditionstjänster kan vara restriktiva och kostsamma. Med vår tjänst bestämmer du själv vad du vill göra med varje del av din korrespondens, exempelvis av brev, försändelser eller paket. Mer info om Vidarebefordran av post!

Dokumentskanning

Dokumentskanning av brev och dokument
Lagra dokumentationer på arbetsplatsen är ett ständigt växande problem, där utrymmet oftast är begränsat. Detta kan bli dyrt och svårt att hantera i längden. Vi har en lösning på dessa problemen. Mer info om dokumentskanning!

Inlösning av check

Inlösning av check i bank
Inlösning av check, en bankservice som gör att företagskunder kan lösa in bankcheckar till ett brittiskt bankkonto ifrån hela världen. En ovärderlig tjänst för små företag och företagare som reser. Mer info om checkinlösen!

Digitalt postrum

Digitalt postrum online
Näringslivet har sett dramatiska förändringar under de senaste åren med ökad elektronisk kommunikation. Men organisationer av alla storlekar får fortfarande ta emot stora mängder post.

Saker förändras, att manuellt distribuera och arkivera posten är över och inte längre lönsamt. Vi har tagit ett steg in i framtiden med det digitala postrummet.
Mer info om digital post!

E-handel webbshop

E-handel din webbshop
Vi gör det enkelt för dig att marknadsföra och sälja dina produkter i EU
Du säljer, vi lagrar och du väljer hur produkterna ska levereras till kund.
Vi har en snabb och effektiv orderhantering. Tjänsten gäller både för nystartade företag eller små och medelstora företag. Oavsett om du precis har börjat eller redan har en framgångsrik och etablerad, E-handel, online försäljning, så kan vi hjälpa ditt företag att växa. Vi ser till att alla dina kundbeställningar skickas i tid, vid varje beställning. Vilket gör att du kan fokusera dig på din kärnkärnverksamhet för en optimal försäljning. Mer info om E-handel

Hantera din post online

Ta emot och hantera all din post online!
Vi tar emot och loggar din företagspost i ett särskilt “postrum.” Teamet för säkerhetsprövning behandlar din företagspost enligt dina instruktioner och vi meddela dig alltid om ny post.

Du väljer själv om du vill att posten skall vidarebefordras eller om det skall skannas elektroniskt. Vårt system ser till att viktiga dokument behandlas professionellt och snabbt. Mer info om företagspost online!

Skicka brev ifrån UK

Skicka ett brev poststämplat i UK
Även om dagens teknik med e-post, mobiltelefoner, datorer osv. har gjordt att kommunikationen inom näringslivet har blivit mycket lättare runt om i världen, så finns det fortfarande ett starkt behov av att post ifrån exempelvis finansiella-, juridiska- eller myndighetsinstanser där viktiga dokument når mottagaren och kommer fram i tid.

Med ditt servicekonto, kan du skicka ett brev till Storbritannien, stämplat i UK, från var som helst i världen med hjälp av vår säkra server. Det är lika enkelt som att skicka ett e-postmeddelande och det är mycket säkrare. Skriv ditt brev och överför det till ditt servicekonto. Vi skriver ut det, lägger din post i ett frankerat kuvert och skicka det samma dag. Undvik förseningar till olika instanser eller myndigheter. Vi erbjuder även Royal Mail leverans nästa dag. Mer info om att skicka brev!

Dokumentlagring

Dokumentlagring den perfekta lösningen
Är ert kontor överbelastat med dokument och diverse pappersarbete?
Vår tjänst dokumentlagring är den perfekta lösningen för företag som vill frigöra arbetsutrymme men ändå behöver behålla ett enkelt och en snabb tillgång till alla viktiga filer och dokument.

Tack vare vår avancerade indexering och spårningssystem, behöver du endast ha tillgång till ett online konto. På ditt online konto gör du endast en sökning och en begäran och du hämtar dina filer på ett ögonblick. Mer info om dokumentlagring!

Resande fot, viktiga dokument

Håll reda på viktiga dokument även när du är på resande fot!
Många av oss kommer någon gång i vårt arbetsliv att arbeta på flera platser, vare sig det är utomlands, hemifrån eller på olika kontor. När detta inträffar, kan det vara svårt att hålla reda på viktiga dokument. Vi har den perfekta lösningen vårt “postrum” för resande och för den mobila arbetstagaren. Mer info om mobilpost!

Papperslöst kontor

Skapa det papperslösa kontoret!
För personer som arbetar på distans, reser utomlands för att arbeta eller helt enkelt behöver ett mer sofistikerat sätt att lagra affärsdata och dokument, är vårt papperslösa (cloud) lagringssystem den perfekta lösningen, våra företagskunder kan lagra sina företagsfiler digitalt tryggt och säkert. Mer info om papperslöst kontor!

Företagsadress i UK en unik service

Företagsadress i UK är en unik service med en outstanding flexibilitet. Allt eftersom dina behov växer kan du också utöka till våra skräddarsydda tjänster för ditt företag.

Företagsadress i UK

Oavsett vilket behov som finns, en företagsadress, eller en privatadress, så har vi alltid en lösning och en fullständig service med bästa tänkbara support!

Hjälp!?

Mot en mindre kostnad kan vi hjälpa dig
med registreringen