Skicka brev ifrån England

Även om du är på semester kan du skicka brev som är poststämplat i UK.
Självfallet kan du skicka brev till alla länder i hela världen...

Ingen installationavgift

Skicka personliga brev

Oavsett hur långt tekniken utvecklas, kan det inte ersättas av ett personligt brev som kanske följs upp med ett telefonsamtal.
Med ditt företagskonto kan du skicka företagspost både inom England och självfallet till resten av världen, som är poststämplat i UK. Du laddar upp en PDF-fil av ditt brev, vi skriver ut det, lägger det i ett frankerat kuvert och skickar det samma dag.

Vidarebefordra "snigelpost"

Med vår service att vidarebefordra snigelpost, erbjuder vi en adress som du själv väljer. Dessutom kan du läsa din post via surfplatta, datorn, eller smartphone med en säker inloggning till ditt dedikerade konto oavsett var du befinner dig i världen.

Du har alltid full kontroll på din postgång. Ingen installationavgift för denna tjänst, du betalar endast för brev eller varor när de tas emot och behandlas. Att vidarebefordra snigelpost sker numera med blixtens hastighet..!

Unik service, skicka brev

En unik service att kunna skicka brev ifrån England, som är poststämplat i UK.
En service som vi i stort sett är ensamma om. Emellanåt kan det vara en fördel, för att icke förglömma hastigheten med att skicka ett brev just från UK.

Även om dagens teknik med e-post, mobiltelefoner, datorer osv. har gjordt att kommunikationen inom näringslivet har blivit mycket lättare runt om i världen, så finns det fortfarande ett starkt behov av att post ifrån exempelvis finansiella-, juridiska- eller myndighetsinstanser där viktiga dokument når mottagaren och kommer fram i tid.

Undvik förseningar till olika instanser eller myndigheter.
Vi erbjuder även Royal Mail leverans nästa dag.

Svar på ofta förekommande frågor

Registrera dig! Skriv ditt brev offline i Microsoft Word eller liknande, spara som en PDF, ladda upp till oss och meddela vem/vart brevet ska skickas till.
Vi arbetar utifrån ett enda sorterings- och bearbetningskontor i UK, vilket innebär att vi kan upprätthålla en maximal säkerhetsnivå. Dessutom håller vi en konstant bevakning över vårt team och ännu viktigare, dina brev.

Förutsatt att du redan har ett konto hos oss tar det oftast endast ett par minuter. När du har skrivit ditt brev, laddar du upp PDF-filen. Sedan tar vi över, vi printar, kuverterar, frankerar och skickar ditt brev.

NEJ! Ingen begränsning. Du kan skicka hur många brev som du önskar…
JA! Du laddar upp dina PDF filer och instruerar oss vad som skall göras.

Oavsett vilken plan du väljer så ingår det en gratis boxadress som du kan använda.

Öppna konto online utan personligt besök!
Ett MasterCard ingår till företagskontot.