08-559 213 23 | Skype: BolagsRegistrering [email protected]

Privat adress i UK

Beställ en valfri adress i UK, postbox ingår!

Egen privat adress i UK

En privat adress i UK ger dig möjlighet att hantera all din post på distans på samma sätt som du kan göra med e-post eller med en röstbrevlåda samtidigt som du är på språng.
Egen privat adress i UK med vårt servicekonto ger dig möjlighet att skicka och ta emot post och viktiga dokument från var som helst i världen.
Allt du behöver är tillgång till en dator eller bärbar enhet och en internetuppkoppling.

Privat adress i UK en unik service

Privat adress i UK är en unik service med en outstanding flexibilitet.
Allt eftersom dina behov växer kan du också utöka till våra skräddarsydda tjänster för din egen privata adress.

Gratis postbox adress
Gratis postbox adress eller en adress på fina gatan

För människor som reser, oavsett om det är i affärer eller nöjen, eller flyttar ofta. Att hålla koll på all post och viktiga dokument kan vara en utmaning. Med vårt servicekonto, har du din egen dedikerad postadress och du kan välja mellan flera platser i Storbritannien. Oavsett om du vill en gratis postboxadress eller en prestigefylld London gatuadress, erbjuder vi enkla och kostnadseffektiva virtuella adress lösningar. Mer info om gratis postboxadress

Hantera din post online
Håll reda på din personlig post online

För människor som bor utomlands, reser eller arbetar på flera platser, kan postgången vara svår att hantera och det finns risk för att post vidarebefordras till en gammal adress. Att hålla reda på personlig post medan du är på resande fot är svårt, särskilt känsliga dokument såsom kontoutdrag, myndighetspost etc. Med vår adressservice, har vi möjlighet att förenkla hela processen med din postgång. Vi hanterar din post i på följande sätt: Din post online!

Vidarebefordran av snigelpost
Royal Mail kan erbjuda att vidarebefordra din post till en annan adress för korta och långa perioder, men var ska du vidarebefordra din post som är säker och pålitlig?

Vår adresservice har en unik lösning på vidarebefordran av post och vi erbjuder den idealiska adressen för vidarebefordran av din post, som du når via surfplattan, datorn eller din mobiltelefon, tryggt och säkert. Oavsett om du befinner dig utomlands under en tid eller gå på en värld kryssning, kommer du att ha full kontroll över din brevskörd. Det finns ingen installationsavgift för denna tjänst, du betalar endast för brev, dokument eller varor när de tas emot och behandlas. Du har alltid friheten att välja ett annat alternativ. Mer info om att vidarebefordra snigelpost!

Vidarebefordran av paket
Vidarebefordra paket till valfri adress
Du kan vidarebefordra paket eller post till valfri en adress, var som i världen.
Oavsett om du flyttar, arbetar hemifrån eller reser ofta. Traditionella postspeditionstjänster kan vara restriktiva och kostsamma. Med ditt servicekonto kan du själv bestämma vad du vill göra med varje korrespondens. Du har full kontroll. Via ditt dedikerad konto, kan du läsa, återanvända, förstöra eller vidarebefordra paket till någon annan.
Meddelande om ny post
Varje gång ett nytt meddelande tas emot via ditt dedikerad konto, får du ett meddelande om ny post, antingen via e-post eller SMS. Du loggar sedan in på ditt konto och instruera oss vilka åtgärder som ska utföras. Mer info om att vidarebefordra paket!
Posta brev ifrån UK

Posta brev som är poststämplat i UK
Med ditt servicekonto, kan du skicka ett brev till Storbritannien, stämplat i UK, från var som helst i världen med hjälp av vår säkra server. Det är lika enkelt som att skicka ett e-postmeddelande och det är mycket säkrare. Skriv ditt brev och överför det till ditt servicekonto. Vi skriver ut det, lägger din post i ett frankerat kuvert och skicka det samma dag. Undvik förseningar till olika instanser eller myndigheter. Vi erbjuder även Royal Mail leverans nästa dag. Mer info om att posta brev ifrån UK!

Handla online
E-handel att handla online

Vi vet hur viktig Online shopping kan vara! Du kan handla online samtidigt som du befinner dig utomlands, var som i världen. Vi erbjuder en omfattande service för dig som handlar online. Du får dina varor levererade till din serviceadress och sedan packar vi och skickar paketen till dig, så ofta du vill och dessutom till en valfri adress. Mer info om att handla online

Inlösen av check
Inlösen av check i bank

Inlösen av check, en bankservice som gör att företagskunder kan lösa in bankcheckar till ett brittiskt bankkonto ifrån hela världen. En ovärderlig tjänst för små företag och företagare som reser. Mer info om check inlösen i UK

Fråga om privat adress i UK

1 + 7 =

Privat adress i UK en unik service

Privat adress i UK är en unik service med en outstanding flexibilitet. Allt eftersom dina behov växer kan du också utöka till våra skräddarsydda tjänster för din privata adress.

Privat adress i UK

Oavsett vilket behov som finns, en företagsadress, eller en privatadress, så har vi alltid en lösning och en fullständig service med bästa tänkbara support!