08-559 213 23 | Skype: BolagsRegistrering [email protected]
postadresser i uk
Dedikerade postadresser i UK både för företag och privatpersoner och en postbox ingår gratis!

LTD bolag som ansöker om VAT måste ha en “tradingaddress,” en affärsadress i UK.
Vi kan tillgodose dessa behov för LTD bolag.

Tillgång till dina dokument var du än befinner dig!

Arbetar du med postorder? Utnyttja våra tjänster!

Vi har marknadsledande tjänster.

Brev i din mobil

Varierande postadresser i UK

Postadresser i UK riktar sig till företagsanvändare som är frekventa resenärer, anställda som arbetar hemifrån, och för småföretagare som skulle föredra en företagsadress i stället för att deras hemadress används på korrespondens.

Våra kunder med företagskonto får en gratis och unik postbox adress där brev skickade via Royal Mail kan vidarebefordras till. Detta gynnas också av mindre oönskad post så som bl a reklam eftersom postbox adresser inte finns i deras databaser.

Valfri gatuadress, varierande postadresser i UK

Företag som använder vår UK adress och vidarebefordran service, eller de som regelbundet har försändelser med bud, kommer också att få en en riktig gatuadress snarare än en postbox adress som är framtagen för just dessa tjänster.

Egen dedikerad postadress

Ditt företagskonto ger dig en egen dedikerad postadress, du kan välja mellan olika städer i Storbritannien. Oavsett om du vill en gratis postboxadress eller en prestigefylld London gatuadress, så erbjuder vi enkla och kostnadseffektiva lösningar för virtuella adresser.

Marknadens mest omfattande box- och adressservice
Våra tjänster har de mest omfattande box- och adressservice som finns tillgänglig på marknaden. En mer traditionell boxtjänst fungerar mer som en plats för e-post som skickas och sedan vidarebefordras eller samlas. Med vår service kan både företag och privatpersoner hantera sin post och sina dokument oavsett var de befinner sig i världen via sitt eget dedikerade konto.

Kostnadseffektiva adresser

Våra gatuadresser är mycket kostnadseffektiva. Adresserna ger dig en möjlighet att förlänga ditt företags närvaro med en prestigefylld adress, och du slipper kostnader för att köra flera kontor. Oavsett om du är ett företag som vill skildra en prestigefylld bild, gatuadress, eller en privatperson på resande fot som behöver en fast adress, har vi en mängd olika adresser som uppfyller alla behov och önskemål.

Företag eller privatpersoner med paket

För företag eller privatpersoner med paket, kan vi också leverera en “kurir punkt,” en gatuadress (utan extra kostnad för konton). Detta är en dedikerad “kurir punkt,” en gatuadress för alla leveranser för shopping eller returer. De flesta leverera inte till postboxadresser, så vår servicetjänst är en bra lösning eftersom vi accepterar och kan teckna paket för din räkning.