Postadresser i UK

Valfria gatuadresser med varierande postadresser

Till företag och privatpersoner

Dedikerad postadress

Du får en dedikerad postadress i Storbritannien gäller både för
företag och privatpersoner. En postbox adress ingår gratis!

Välj din adress i UK

Valfri gatuadress med varierande postadresser i UK
Företag som använder vår UK adress och vidarebefordran service, eller de som regelbundet har försändelser med bud, kommer också att få en en riktig gatuadress snarare än en postbox adress som är framtagen för just dessa tjänster.

Dedikerad postadress
Ditt företagskonto ger dig en egen dedikerad postadress, du kan välja mellan olika städer i Storbritannien. Oavsett om du vill ha en gratis postboxadress eller en prestigefylld London gatuadress, så erbjuder vi enkla och kostnadseffektiva lösningar för virtuella adresser.

LTD som ansöker om VAT

LTD bolag som ansöker om VAT i UK måste ha en ”tradingaddress,” en affärsadress i England.
Vi kan tillgodose dessa behov för alla LTD bolag.

Spara pengar - Undgå vinst

Våra gatuadresser är mycket kostnadseffektiva. Adresserna ger dig en möjlighet att förlänga ditt företags närvaro med en prestigefylld adress, och du slipper kostnader för att köra flera kontor. Oavsett om du är ett företag som vill skildra en prestigefylld bild, gatuadress, eller en privatperson på resande fot som behöver en fast adress, har vi en mängd olika adresser som uppfyller alla behov och önskemål.

Våra kunder med företagskonto får en gratis och unik postbox adress där brev skickade via Royal Mail kan vidarebefordras till. Detta gynnas också av mindre oönskad post så som bl a reklam eftersom postbox adresser inte finns i deras databaser.

1. Välj en adress

Välj en adress i Storbritannien för dina brev, så ger vi dig en gratis adress för paket också…

2. Ta emot brev

Börja använda din adress. Dela ut den till vänner, affärsbekanta, hemsida, osv. Vi meddelar dig när brev anländer…

3. Hantera det online

Logga in på vår plattform med din mobil, platta, dator, etc. för att läsa, vidarebefordra din post. Du kan t.o.m. skicka brev…